BOS - CRB Mostar museum 3D 20122_page-0007

Caribou Coffee stiže u Mostar

Američki lanac kafeterija Caribou Coffee uskoro svoja vrata otvara i u Mostaru! Sa 30 godina tradicije Caribou Coffee broji više od 700 poslovnica širom svijeta, a poslovnica u Mostaru bit će sedma u BiH.

Caribou Coffee poznat je po raznolikom asortimanu, te u svojoj ponudi ima više od 100 vrsta toplih, hladnih i blendanih napitaka. U moderno opremljenom ambijentu možete uživati u low fat i sugar free napicima uz dodatak biljnih opcija mlijeka (sojino, bademovo, kokosovo, bademovo-kokosovo, bez laktoze i malomasno). Pored kafe, tu su i brojni kolači, sendviči, čokoladice i 100-postotni domaći sokovi.

Ljubitelji napitaka od kafe će posebno obradovati činjenica da Caribou pridaje posebnu pažnju prilikom odabira kafe koja spada u 1% svjetskog najboljeg zrna (Certifkiat 1% World Top beans).

Nova Caribou Coffee poslovnica nalazit će se na adresi Braće Fejić bb sa radnim vremenom svakim danom od 07:00 do 22:00.

Dolaskom Caribou Coffee-a u grad Mostar planirano je otvaranje 12 novih radnih mjesta na pozicijama: higijeničar, član tima, supervizor smjene, asistent manager-a poslovnice i manager poslovnice.

Ukoliko želite postati dio tima Caribou Coffee Vašu prijavu za posao možete poslati na email [email protected]

Caribou Coffee je dio grupacije Herbal Group koju pored Caribou-a čine brendovi Mado, Burgo i Herbal Spa.

Life is short. Stay awake for it.

Tags: No tags